UNSR și echipa

Ai auzit? Departamentul de PR al UNSR își mărește echipa! 📢

Dacă ești student, pasionat de domeniul PR, dornic să se autodepășească alături de o echipă de tineri entuziaști și perseverenți, atunci locul tău este alături de noi!

Îți oferim oportunitatea de a alege rolul potrivit pentru tine:

 • Copywriting-ul este locul în care voluntarii captează atenția cititorilor prin crearea textelor pentru postările de pe Facebook sau Instagram.
 • Blogging-ul constă în realizarea articolelor tematice pentru site-ul UNSR. Spre deosebire de copywriter, blogger-ul are libertatea de a scrie texte complexe.
 • Social Media Editing reprezintă un liant între toate celelalte roluri, pentru că voluntarii nostri se ocupă de rețelele de socializare, gestionează programarea postărilor și interacționează cu audiența.
 • Grafica se ocupă de promovarea UNSR și a evenimentelor desfășurate de aceasta prin intermediul realizării design-urilor grafice.
 • Foto/Video este echipa alcătuită din unul sau mai mulți fotografi/videografi pentru fiecare centru universitar, unde federația are în compoziție cel puțin o asociație de studenți. Responsabilitate principală o reprezintă producerea materialelor foto/video la evenimentele acestor asociații pentru UNSR.
 • Editarea video este locul în care voluntarii produc sau editează materialele video ale videografilor pentru campaniile realizate de UNSR.

Ce trebuie să faci ca să te înscrii?

Procesul de recrutare este compus din două părți:

 1. Alege rolul potrivit pentru tine în cadrul departamentului, completând formularul până cel târziu la data de 31 octombrie 2021, ora 23:59. În secțiunea introductivă a formularului vei găsi un clip, în care sunt prezentate informații esențiale despre activitatea departamentului nostru și despre ceea ce ne propunem în cadrul UNSR.
 2. Vei fi contactat de un membru al conducerii departamentului pentru a programa o întâlnire online, care are rolul de a ne cunoaște și de a descoperi ce planuri ai în cadrul echipei noastre.

De ce să te alături echipei UNSR?

 • Vei lucra și învăța alături de o echipă dinamică și determinată.
 • Îți vei crea prietenii și amintiri de neuitat.
 • Munca ta va primi vizibilitate pe paginile UNSR.
 • Activitatea din cadrul departamentului te va ajuta pe viitor și o vei putea adăuga la CV.

Dacă mai ai întrebări, noi suntem dispuși în permanență să răspundem la ele!

Ne gasești la un click distanță pe:

Dacă te-am convins, nu rata oportunitatea de a te alătura echipei noastre! Așa că nu mai sta pe gânduri, completează formularul și pregătește-te să te îmbarci în călătoria dezvoltării tale!

Autori

+ posts

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *