Adriana ASOLTANEI

Prim-Vicepreședinte UNSR

Experiența mea în ceea ce privește voluntariatul a început acum mult timp, dar a prins contur acum patru ani când începea o nouă etapă a vieții mele, cea în care devenisem studentă. Daca ar fi să redau definiția voluntariatului, dar nu așa cum aceasta este redactată în DEX, ci așa cum o poate descrie însuși voluntarul, în urma amintirilor, experiențelor și abilităților dobândite, e simplu! Voluntariat = noi orizonturi.
O dată cu integrarea mea în A.S.C Chemis  și UNSR s-a dat startul evoluției mele, dar nu numai ci și pentru fiecare membru în parte, iar o mare parte din barierele de comunicare, înțelegere și adaptare au fost depășite. 
UNSR oferă dezvoltarea personală în urma oportunităților oferite de titlul de voluntar, de asemenea, oferă ocazia de a schimba păreri, de a argumenta și de a concluziona, toate acestea vin la pachet cu un bagaj de cunoștințe ce rămân în subconștient pentru restul vieții.
Din punctul meu de vedere UNSR presupune schimbarea viziunii asupra lucrurilor, amplificarea dorințelor, cunoașterea imprevizibilului, iar abilitățile acumulate sunt numeroase, ele reprezentând traseul conturării personalității.
Grupul de voluntari din care fac parte îl consider  ca fiind familia pe care am avut ocazia să mi-o aleg, FAMILIA UNSR!