CE FACEM?

Perfecțiunea nu există iar noi doar ne putem apropia de ea. De la training-uri de dezvoltare până la evenimente de rang național, noi ne ocupăm de buna ta dezvoltare

Diversitate. Atenție. Devotament

 În fiecare an reușim să ne autodepășim și să cucerim noi bariere despre care poate nu știam dar cu sprijinul voluntarilor noștri inovăm, creăm și…dăruim. Nu putem spune că facem totul „ca la carte” dar greșelile ne fac oameni și ne ridică pe alte culmi. Noi te sfătuim să încerci, să reîncerci, totul cu o atitudine pozitivă.

IMPLICARE

Ne implicăm în procesele de dezvoltare ale sistemului de învățământ superior, intervenim când o greșeală intenționată sau neintenționată se produce. Rezolvăm orice problemă care are un efect local sau național și îți reprezentăm interesele oriunde ești sau studiezi.

DIVERTISMENT

Dezvoltăm și creăm în permanență proiecte menite pentru destinderea după o sesiune apăsătoare sau un val lung de muncă în folosul comunității tale. Organizăm evenimente complexe, la scară națională, implicând studenți din toate colțurile țările.

FORMARE

Ne implicăm activ în procesul tău de dezvoltare personală și profesională. Câteodată ai nevoie de un impuls în drumul tău așa că noi venim cu training-uri și activități care te vor ajuta să realizezi tot ce vrei și să descoperi ce poate nu știai că vrei.

Training New Trainers

 Intri voluntar, ieși trainer. Capacitatea de a preda sau chiar mai mult, de a construi o mentalitate de la zero este una dintre cele mai puternice și mai utile elemente. Noi reușim de-a lungul anilor să formăm studenți traineri certificați, folosind metode non-formale și diversificate de formare. Formare de formatori.

ARACIS Training

ARACIS sau Agenția Română pentru Asigurarea Calității în Învățământul Superior păstrează un standard de calitate academic sănătos și eficient pentru studenți în universitățile din România. Acest proces este continuat în permanență de studenții și profesorii evaluatori care vizitează fiecare facultate și centru universitar și se asigură de respectarea standardelor. UNSR susține acest proces prin organizarea unor serii anuale de training-uri de formare de studenți evaluatori în vară și toamnă. Te așteaptă o săptămână plină de informații extrem de utile și prezentate de traineri din organizația noastră.

SummerFEST

Cu ajutorul taberelor studențești la mare, federația noastră are posibilitatea de a organiza cel mai mare festival studențesc pe plajă. SummerFEST reunește sute de studenți din toată țara pe parcursul a câtorva saptămâni folosind party-urile, activitățile pe plajă și campionatele sportive pentru a-i destinde pe silitorii studenți.

Studentiada

Un festival dedicat studenților, creat de studenți și cu un spirit de aventură. Fiecare ediție are tema proprie iar fiecare centru  universitar își organizează o săptămână plina de activități și evenimente bazate pe tema respectivă. Scopul acestui eveniment este unitatea în diversitate sub un scop comun.

Gala de 10

Tinerii sunt cei care trebuie să dea startul unei schimbări a societății în care trăim și considerăm că este necesar ca aceștia să își construiască propriul viitor într-un spațiu creat de ei înșiși. Întotdeauna UNSR s-a implicat în mod activ în sprijinirea tinerilor, iar prin această gală ne propunem în fiecare an să prezentăm adevăratele valori ale actualei societăți, să scoatem în față acei studenți și elevi care s-au făcut remarcați și care au contribuit în anul precedent la construirea unui viitor mai bun al țării, fiind astfel niște modele de urmat: 10 studenți români, 10 studenți basarabeni, 10 elevi cu merite școlare și profesionale deosebite, 10 voluntari, dar și premierea celor mai active organizații studențești .

Scroll Up