CINE SUNTEM?

Ne bucurăm de faptul că ți-am atras atenția și că dorești să descoperi mai multe lucruri despre noi, faptele vorbesc de la sine și le vom prezenta în cele ce urmează. Te-am făcut curios?

Hai să descoperim împreună!

FAMILIE

Orice student cu dragoste de voluntariat este binevenit, fără discriminări de orice natură, suntem solidari, ne respectăm și ne oferim ajutor reciproc la nevoie pentru că facem parte din aceeași familie, FAMILIA UNSR.

ECHIPA

Punem mână de la mână și construim viitorul tău și al tău și ... al tău. Lucrăm întotdeauna ca un tot unitar, ne respectăm părerile, învățăm din greșeli și reușim doar împreună. Doar de aceea suntem o echipă, nu?

MODELE

Inspirăm prin unitate, caracter și talent. Inovăm în fiecare zi și continuăm să formăm liderii, antreprenorii și artiștii de mâine.

Suntem o federație studențească, ce reunește peste 60 de asociații studențești și de tineret din 14 centre universitare, ale cărei scopuri includ dezvoltarea și afirmarea profesională, evoluția cunoașterii și cercetării în condițiile respectării statului de drept și a drepturilor omului.

 Suntem o organizație care susține consultările regulate și eficiente cu organele de conducere abilitate din Guvernul României și sprijinim orice proiect care se urmărește să mențină sau să inoveze calitatea în învățământul superior.

Totodată, informăm studenții în ceea ce privește schimbările de actualitate și îi îndemnăm să se implice în mod activ în dezvoltarea unui viitor propice sistemului academic. Formăm tineri cu o multitudine de competențe și asigurăm premisele unui mecanism universitar sănătos.

TRAINING-URI

Organizăm training-uri de dezvoltare atât personală, cât și profesională pentru a asigura un cumul cât mai abundent de competențe a viitorilor specialiști de mâine. Printre training-urile noastre de o importanță majoră se numără: TNT - Training New Trainers și ARACIS Training - pregătirea noilor studenți evaluatori.

EVENIMENTE

În ceea ce privește ramura evenimentelor pe care UNSR le organizează, există o arie foarte diversificată, prin urmare orice pasiune ai avea, noi îți vom facilita dezvoltarea acesteia. Aici îmbinăm utilul cu plăcutul, distracția și voia bună sunt nelipsite din orice activitate întreprinsă în federația noastră.

REPREZENTARE

Reprezentarea studențească este una dintre cele mai importante misiuni din viața unui tânăr. Studenții din toate centrele universitare sunt reprezentați în structurile noastre de conducere, luptăm pentru drepturile voastre și acționăm întotdeauna în interesul colectivității, iar orice problemă la nivel local sau național este rapid discutată, rezolvată sau de cele mai multe ori prevenită.

Scroll Up