Mihai ȘERBAN

Vicepreședinte Zonal Sud-Vest

A fi voluntar este una dintre cele mai importante calități pe care un student o poate dobândi. De ce?
Pe lângă faptul că activitatea civică concretizată în implicarea în activități umanitare denotă o latură subiectivă dezvoltată, o altă piesă de bază a unui voluntar este activitatea sa pe care o desfășoară alături de celelalte asociații la nivel național, cum ar fi întâlniri, conferințe, adunări generale.
Astfel, calitatea de membru în cadrul UNSR este una ce mi s-ar potrivi, având în vedere experiența pe care am avut-o în cadrul ASD-UC.
În urma alegerilor recente am avut onoarea de a ocupa funcția de Vicepreședinte Zonal pe regiunea Sud-Vest. Pot spune că această funcție este o încununare a activității mele de voluntar in cadrul ASD-UC si nu numai. Astfel, pot avea un impact pozitiv la nivel regional, creând legături între studenti și stabilizând sentimentul de coeziune atât de esențial pentru studenți.
Așa cum spunea Dr. Paul Homoly “ Ia toate deciziile în viaţă gândindu-te la persoana care ai vrea sa devii.” Așadar, prin activitatea în cadrul UNSR, pot devenii o versiune mai buna a mea, contribuind la consolidarea acestei federații.