IMPLICĂ-TE

unsr-voluntariat-implicare

voluntariat la UNSR

Gata să descoperi tot ce înseamnă famila UNSR? Ai șansa să ajuți direct la evenimentele noastre din București, unde avem sediul. Prietenii, networking, ajutor la nevoie și … dezvoltare personală și profesională. Ce ți-ai mai putea dori? Te așteptăm la interviu pentru a ne spune!

unsr-familie-despre

voluntariat în departamentele UNSR

Trăiește experiența UNSR direct în interiorul mecanismelor noastre. Creează alături de noi momente minunate pentru ceilalți studenți. Fie că dorești pe PR, Educațional sau Educație Non-Formală este sigur faptul că vei crește înzecit în urma muncii depuse.

unsr-voluntariat-implicare

voluntariat în organizația UNSR din orașul tău

Vrei să ajuți local organizația UNSR din orașul tău? Avem peste 60 de organizații în toată țara. Dacă și universitatea/facultatea ta are o organizație UNSR, caută pagina ei și înscrie-te. Ne străduim în fiecare minut să dezvoltăm fiecare organizație din federație. Descoperă structura federației noastră și află care sunt organizațiile membre. Ți-am pregătit o pagina cu toată familia noastră. Apasă pe butonul de mai jos și intră în aventura ta!

unsr-voluntariat-implicare-familie

vino cu organizația ta de studenți în UNSR

Ai șansa la metode de dezvoltare moderne prin intermediul oamenilor noștri pregătiți. Ai șansa să descoperi cum funcționeză una dintre cele mai mari federații de studenți din România. Hai să vezi cum este în UNSR!

Conectăm idei. Construim experiențe. Conectăm ideile tale cu ale celorlalți și construim experiențe pentru tine și voluntarii tăi pentru o viață de student adevărată. Te acceptăm așa cum ești și te ajutăm să crești!

Vizitează toate paginile din acest site, află totul despre noi și ia cea mai bună decizie pentru tine și colegii tăi. Apasă butonul de mai jos pentru a trimite un mesaj și înscrie-ți organizația în federația UNSR.

unsr-propunere-proiect-implicare

vino cu un proiect pe care să-l facem împreună

Ai o idee de proiect? Fie că ești un voluntar UNSR, o persoană din afara federației sau o organizație/companie, noi ascultăm toate ideile și încercăm să îndeplinim toate visele! Doar trimite-ne un mesaj iar noi vom reveni cu un răspuns!