Recrutări Departament Educațional

Educația reprezintă cheia care deschide poarta de aur a libertății. Poate are un “aspect” clișeic, dar indiferent de câte cunoștințe ai , dacă nu le înțelegi, ești ca o carte de cea mai bună calitate, uitată într-o bibliotecă la capătul lumii. 🌎

Ce este educația? Acest subiect este mult mai profund și complex. Indiferent de situație și de modul în care le gestionăm, termenul definește ceea ce supraviețuiește după ce tot ce a fost învățat, a fost uitat.

Înscrie-te aici – https://forms.gle/CWQsMUfksjBFrXP4A

Departamentul educațional al UNSR-ului, pune accent pe dezvoltare și pe lucrurile pe care le putem face împreună, o nevoie de creștere și fluctuanță, pe plan educativ.

Departamentul educațional cuprinde 5 subdepartamente, care urmăresc un scop comun. Subdepartamentele creează direcții clare pentru fiecare echipă, de identificare și categorizare a atribuțiilor.

  • Subdepartamentul Research – rolul de a cerceta si urmări orice anunț nou cu privire la educație.
  • Subdepartamentul Învățământ Preuniversitar – cercetare și urmărire a anunțurilor date de instituții, vizând mediul preuniversitar.
  • Subdepartamentul Reprezentare studențească – urmărirea regulamentelor din centrele universitare și evidențierea ulterioarelor modificări apărute.
  • Subdepartamentul Redacție– colectarea informațiilor, articolelor sau textelor de la celelalte subdepartamente, pentru conținut corect gramatical.
  • Subdepartamentul Oportunități studențești – identificarea oportunităților de interes pentru studenți.

Ce avantaje îți oferă acest departament?

Cel mai important aspect pe care îl conturăm este reprezentat de lucrul în echipă. Se formează oameni, dar și conexiuni.
O să fii îndrumat la fiecare pas, în orice problemă pe care o întâmpini.
Acumulezi informații care te ajută pe tine, pe plan social, moral, nu doar strict educațional, formându-ți un punct de observație critic și obiectiv.

Ce calități trebuie sa întreprinzi?

Schimbarea începe cu tine, e un pas primordial pentru conținutul din care vei face parte. Viziunea și transpunerea ta într-un vizionar serios și capabil să acumuleze si să gestioneze organizat informațiile de la surse sigure, cât mai prompt sunt competențele necesare pentru acest departament.

Doresc să îți spun ceva: niciun lucru nu este atât de bun încât să nu poată fi îmbunătățit. E momentul să te alături echipei noastre, făcând parte dintr-un tot unitar unicat.⏳
Te-am convins ? Mai stai pe gânduri?

https://forms.gle/CWQsMUfksjBFrXP4A

Autori

Blogger at UNSR | + posts

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *