BuzzCamp26

Ai vrea să te trezești dimineața și să mergi la un loc de muncă de la care să obții mai mult decât satisfacție financiară?

Poți face acest lucru dacă te pasionează cu adevărat domeniul în care lucrezi, iar găsirea acestuia poate fi făcută cu ajutorul orientării în carieră la BuzzCamp26, evenimentul este dedicat dezvoltării personale, recrutării și orientării în carieră pentru studenți, absolvenți și tineri profesioniști.

BuzzCamp, cel mai longeviv eveniment din România, dă startul înscrierilor pentru ediția cu numărul 26, care va avea loc începând cu 21 octombrie ora 10:30  în Timișoara, Oradea, Arad și Baia Mare, online pe platforma Zoom.

Suntem de 13 ani în piața și de-a lungul timpului am consiliat în carieră peste 30,000 de participanți și ne dorim să continuăm călătoria.

Pe lista de priorități a acestui eveniment se plasează orientarea în carieră și dezvoltarea personală, pe lângă recrutarea specializată, realizată cu ajutorul experienței și dedicării Inspire Group. Îți oferim toate aceste servicii din dorința de a ajuta tinerii profesioniști.

Vom avea invitați: speakeri din companii de top din România și traineri pregătiți să  împărtășească din experiența lor profesională publicului nostru.

Înscrie-te și rezervă-ți locul gratuit la cel mai așteptat eveniment al toamnei: http://buzzcamp.ro/inscriere/ și vei primi o diplomă de participare recunoscută de angajatori.

Mai jos găsiți programul evenimentului cu mențiunea că acesta va fi actualizat frecvent și pe site-ul evenimentului: www.buzzcamp.ro

10.30 – 12:00 – Conferința debate, la care vă recomandăm să pregătiți întrebările pentru reprezentanții companiilor. Printre aceștia îi amintim pe: Telus International, CV Master, Startup Jobs și ECDL România.

Vor fi abordate următoarele teme:

Building the Basis of your Career

De ce este reprezentat fundamentul cariere? Există vreo formulă matematică prin care îți poți da seama dacă vei avea succes, în funcție de abilitățile și entuziasmul de care dai dovadă pe piața muncii?

Construction of Personal Skills

Cât de mare este un skill mic? Cât de importante sunt abilitățile personale atunci când îți cauți un loc de muncă?

Engineering your Own Career Strategy

Cum poți deveni inginerul carierei tale?

Leadership vs management

Care este balanța dintre leadership și management ?

12:00 – 12:30 – pauză

12:30 – 14:00 – Webinar-ul companiei Telus International unde îl vom avea ca speaker pe Florin Hulea ce ne va prezenta tema” No experience ? No Problem”

În cadrul webinarului veți afla sfaturi și trucuri pentru procesul de aplicare, crearea CV-urilor, pregătirea pentru un interviu online și ce puteți învăța și îmbunătăți după fiecare interviu, trecut sau nu.

Tot ce trebuie să știți pentru a vă pregăti pentru o călătorie de succes în carieră.

Noi te ajutăm să îți găsești job-ul potrivit pentru TINE!

Companiile prezente la BuzzCamp sunt în căutarea tinerilor studenți și absolvenți, care doresc să-și îmbunătățească în mod constant abilitățile, să-și descopere potențialul și alte talente.

Vrem să te ajutăm să-ți concentrezi atenția pe domeniul sau industria care te pasionează cu adevărat și să-ți găsești job-ul potrivit pentru tine!

Autori

Director Departament PR | + posts

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *