Studenți de Succes – Ioana Popescu

unsr-articol-blog-studenți-succes

   Sportul reprezintă mai mult decât mișcare și sănătate, în viața de zi cu zi acesta devine puntea de echilibru între corp și spirit. Orice tip de mișcare este spre binele nostru, de la înot până la ciclism, de la exerciții într-o sală de fitness până la arte marțiale. În acest sens, karate-ul reprezintă chintesența autodisciplinării, ajungând de la nivelul sportului la cel al filozofiei gândirii.

   În al doilea articol din seria “Studenţi campioni” v-o prezentăm pe Ioana, o tânără de 21 de ani, în prezent studentă în cadrul Universităţii de Vest din Timişoara, Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, specializare Educaţie Fizică şi Sport, an III.

   Ioana a început să practice karate la vârsta fragedă de 6-7 ani în Orăștie, oraşul ei natal. Îndrumată de părinţi, ea a păşit pentru prima dată pragul sălii de sport, astfel a apărut pasiunea ei pentru această artă marţială.

   Antrenamentele zilnice i-au garantat reușite enorme precum: nenumărate locuri de frunte la Campionatele Naționale începând cu anul 2008, 8 titluri de Campioană Europeană, 5 titluri de Campioană Mondială.

   Pentru Ioana, karate-ul e mai mult decât un sport, e un stil de viață ce a ghidat-o spre succes incontestabil. Vă invităm să vizionați interviul acordat de tânără,în care aceasta ne povestește despre calea pe care a parcurs-o pentru a ajunge la victorie. Acesta poate fi găsit pe pagina noastră de Instagram. Enjoy 😉

Autori

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *