Studenți de Succes – Antonio Hachi

unsr-articol-blog-studenți-succes

“Pentru suflet se găsesc sute de religii, în schimb pentru fizic doar una, sportul!”  – Ovidiu Kerekes

Sunt oameni care definesc sportul drept un simplu mod de a scăpa de kilogramele în plus, o cale în drumul spre un aspect corporal, care să întoarcă priviri sau pur și simplu un mod de a se integra în societate. El, însă, crede cu totul altceva. El s-a născut pentru asta și trăiește fiecare moment de fericire pe care activitățile fizice îl conferă. Antonio Hachi nu are nevoie de vorbe complexe pentru a vorbi despre ceea ce face. Pentru el sportul este dincolo de orice lucru material și infim, viață

       El este protagonistul celui de-al treilea articol din seria ”Studenți campioni”. Antonio poartă în suflet 19 primăveri și studiază Economia Comerțului, Turismului și Serviciilor în cadrul Facultății de Științe Economice UPG Ploiești, anul I.  Legătura lui cu arta karate-ului dăinuie încă de la inocenta vârstă de 8 ani, luna februarie a anului 2009. Pasiunea lui a fost cultivată, la acele vremuri, de filmele bazate pe arte marțiale, iar primul pas spre inițierea talentului său a fost realizat de către părinți. Aceștia au reprezentat emblema, sprijinul de care Antonio a avut întotdeauna nevoie pentru se înălța pe treptele succesului.

Niciun impediment nu a reușit să-i destrame motivația; întrucât acesta a obținut locul 1 la Campionatul Național de Karate din 2019, locul 3 la Campionatul European de Karate Shotokan, desfășurat anul acesta la Oradea și a fost în nenumărate rânduri campion internațional și național, situându-se întotdeauna pe podium.

       Arta karate-ului începe și se termină pe un front, ce are etalat pe piedestal respectul. Karate înseamnă echilibru, de departe o înțelepciune tăcută, ascunsă în istorie și promovată mereu în prezent. Karate înseamnă liniște, fericire și uniunea minții cu latura spirituală a ființei. Pentru a afla mai multe despre legătura campionului nostru cu această artă, vă îndrumăm să acordați câteva minuțele din viața voastră pentru a viziona interviul acordat de către el. Acolo, Antonio ne povestește tuturor câtă însemnătate are karate-ul în evoluția sa și cum pasiunea adevărată îi poate transforma omului orice vis în realitate. Find what you love most, and let it kill you!

Vă invităm să vizionați interviul video de pe pagina noastră de Instagram @unsroficial.

Text de: Ciobanu Izabela