TNT- VIITORI TRAINERI DE SUCCES

Ți-ai dori să devii trainer?

O oportunitate minunată și, de asemenea, o experiență inedită, de neuitat, este TNT-TRAINING NEW TRAINERS, organizată de UNSR! Scopul acestei instruiri este deprinderea de noi skill-uri, abilități menite să-ți permită să devii formator.

În fiecare an, UNSR găzduiește sesiuni TNT, destinate studenților care doresc să-și dezvolte capacitățile de coordonare și expunere. Cea mai recentă ediție a avut loc în București, în incinta Universității Politehnice, în perioada 3-6 martie 2022, fără costuri pentru mâncare și cazare.

După acumularea cunoștințelor de bază, în acest domeniu, participanții au avut ocazia de a-și însuși noile noțiuni teoretice și de a le implementa în activități practice. Astfel, fiecare dintre aceștia s-a aflat în ipostaza de trainer, în fața colegilor înscriși la TNT, iar punctul culminant a fost atunci când, pe parcursul mini-training-urilor susținute, au apărut diverse obstacole/ elemente perturbatoare, care trebuiau remediate.

Nu vă pot divulga mai multe detalii, pentru că experiența este, într-adevăr, unică și vă îndemn să o trăiți ,,pe propria piele”, deoarece va aduce o plus-valoare semnificativă dezvoltării voastre, atât din punct de vedere al gândirii, prin capacitatea de a rezolva probleme iminente facil și rapid, cât și a abilităților pe care le deprindeți, printre care public speaking, ș.a. Tot ce vă pot spune este că s-a lăsat cu râsete și voie bună, atmosfera fiind una spontană și prietenoasă. În plus, să nu uităm că TNT a fost un adevărat prilej de socializare și legare de noi prietenii, după mai bine de doi ani de distanțare socială. 

Multe activități s-au desfășurat, iar entuziasmul, încântarea și dorința de implicare nu au întârziat să apară! Toți studenții s-au descurcat de minune, reușind să se remarce într-un mod pozitiv, în fața celorlalți.

Iar, pentru a vă convinge să luați și voi parte la următorul TNT, voi atașa, mai jos, feedback-ul primit din partea a trei participanți ai acestei ediții:

  • Hei, eu sunt Călin și sunt student în anul 2 licență la Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației. Să fiu sincer, diferența dintre așteptările pe care le-am avut și realitatea de la TNT a fost una enormă,  într-un sens pozitiv. Mă așteptam să fie un simplu curs, unde doar stai, asculți și ți se predă informație. În realitate, a fost o întreagă experiență, un joc de roluri, în urma căruia am realizat că mie chiar îmi place sa fiu trainer și vreau să fac asta pe viitor. În plus, am legat conexiuni cu oameni foarte faini de prin toată țara cu care sper să colaborez pe viitor. Pentru mine, acestea sunt cele mai valoroase lucruri.
  • A conștientiza ce faci greșit este primul pas pentru a evolua. Prin TNT am descoperit o nouă pasiune, cum să ajung să profit de ea la maxim și cum să devin cea mai bună versiune a mea în poziția de public speaker și formator. TNT nu numai că este un training care te dezvoltă ca un tot unitar, este o experiență care dă startul unei noi generații de traineri ambițioși. (Ștefan Voinilă- Energetica UPB, Licentă, anul II, Inginerie Energetică)
  • Bună! Numele meu este Gavrilă Ștefan, sunt student în anul 4 de licență la Universitatea Petrol-Gaze Ploiești, facultatea de Inginerie Mecanică și Electrică, specializarea Utilaje Petroliere și Petrochimice- Rafinărie. Participând la TNT-ul organizat de UNSR, prin ipostaza de public speaker, am descoperit o nouă pasiune a mea, și anume, cea de formator, pe care aș dori să o fructific la maxim. A fost o experiență unică, nu doar din punct de vedere profesional, dar și pe plan personal, legând noi prietenii. Recomand cu încredere TNT, pentru următoarele generații de tineri, care doresc să devină formatori.

Mulțumim foarte mult participanților, organizatorului și întregii echipe care a luat parte la realizarea acestui eveniment de succes! Fără voi, TNT nu s-ar fi desfășurat astfel, așadar, felicitări pentru toată munca și implicarea de care ați dat dovadă!

Tu ai participa la o astfel de activitate? Scrie-ne în secțiunea de comentarii!

#TNT #TrainingNewTrainers #trainer #experiență #pasiune #București #coordonator #cooperare #voluntari #voluntariat #factoralschimbării #experiență #studenți #UNSR #conectămidei #construimexperiențe

Autori

+ posts

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *