Feedback PR CAMP by UNSR

În perioada 3-7 septembrie 2022, s-a desfășurat, la Hotel Vraja Mării din Costinești, PR Camp, un eventiment marca UNSR, cu invitați speciali, destinat studenților și voluntarilor noștri.

Pe parcursul a 5 zile, 30 de studenți din asociațiile membre UNSR au avut ocazia să construiască experiențe împreună, să conecteze idei și să învețe mai multe despre domeniile care îi pasionează, precum Digital Marketing, Networking, Social Media și multe altele. Invitații noștri speciali au fost:

  • Lucian Ioniță, expert pe partea de video production pentru canalul de Youtube Pacientul 2.0, care a deschis seria de traininguri cu cel despre Digital & Video Creation
  • Laura Ivăncioiu, PR Director la agenția Deci Se Poate, Care ne-a vorbit despre Media Relations & Redactare de Comunicate de Presă
  • Maria Zvenigorodschi – Digital Account Manager la agenția godmother.ro, care ne-a prezentat informații importante despre Digital Marketing & Platforme de Social Media
  • Delia Mărgărit și Ana Stănel, Managing Partners la agenția thegoodcompany.ro, care ne-au dezvăluit Strategii de PR și Advertising pentru ONG-uri.

Participanții s-au dovedit a fi foarte încântați de această experiență, iar noi am decis să împărtășim câteva dintre părerile transmise de ei după seria de activități PR Camp.

Monica Spatariu, Liga Studențească Bacău, Universitatea ,,Vasile Alecsandri” Bacău, Facultatea de Științe Economice

,,PR Camp s-a dovedit a fi peste așteptările mele! Am legat prietenii, ne-am ajutat între noi cu diverse sugestii/sfaturi, ne-am distrat. Totul a fost despre o experiență specială, în urma căreia cu siguranță fiecare a plecat atât cu amintiri cât și cu sfaturi și lecții noi. Mentorii ne-au oferit tot ce au considerat dânșii mai util, reușind să ne capteze atenția prin energia și materialele lor. Lucrul în echipă a fost neașteptat de util și plăcut demonstrându-ne că, cu oamenii potriviți poți “muta munții din loc”. Sperăm să ne revedem și în următoarea ediție în aceeași formulă sau să ni se alăture și alte persoane dornice de nou!”

Potec Sergiu, ASISB, Universitatea Politehnica din Bucuresti, Facultatea de Ingineria Sistemelor Biotehnice

,,A fost o experiență inedită, unde am putut întâlni persoane din toate colțurile tării, persoane cu care am numai amintiri frumoase. Activitățile programului au fost super interesante iar munca depusă pentru acest proiect a fost una foarte vizibilă. Le mulțumesc tuturor pentru acest proiect minunat și să ne vedem cu bine cât mai curând!”

Corina Sandu, LSAV, USV IASI, PEISAGISTICA

,,Una dintre cele mai frumoase experiențe. Această tabără mi-a depășit toate așteptările, ce poate fi mai fain decât o tabăra la mare, unde îmbini plăcutul cu utilul. Ziua cursuri, seara party alături de oameni minunați pe care abia aștept să-i revăd și în următoarele ediții!!”

Busoi Alina –Loredana, ASFSSC- Universitatea din Craiova (Facultatea de Științe Sociale /Sociologie)

,,Am rămas plăcut impresionată de voi, voi tinerii studenți veniți din toate colțurile țării pentru a vă distra, cunoaște și învăța diverse skillers-uri despre PR. Ceea ce s-a și întâmplat. Am reușit toți să le bifăm pe toate și chiar foarte bine.
Mi-a plăcut organizarea în detaliu, dar și atenția la nevoile fiecăruia, activitățile/ jocurile de societate, educația și bunul simț al vostru, al tuturor, vibe-ul vostru (punctul meu preferat, pentru căv-ați distrat într-un mod cum fiecare student și tânăr, în general, ar fi trebuit să o facă!)
Mi-a plăcut că am reușit și eu la rândul meu să ,,absorb” din vibe-ul vostru și că m-am adaptat și integrat rapid și fără probleme în cercul și activitățile pe care le-am întreprins împreuna acolo.
Regrete: Soarele putea sa îndrăznească mai mult, mai ales în primele zile, nu am reușit sa învăț Pamoprea și ca această tabără să fi durat puțin mai mult!
 În final mă bucur că v-am cunoscut și consider că fiecare experiență în parte contează. Sfatul meu este să o țineți tot așa pentru că… viitorul sună bine! Sper să mai existe și o altă dată!”

Acestea fiind spuse, mulțumim foarte mult pentru feedbackul acordat și de abia așteptăm să ne revedem vara viitoare! Sperăm că acest articol te-a convins și pe tine că PR Camp este o experiență ce merită trăită!

Autori

+ posts

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *