TRAINING ARACIS PENTRU VIITORI STUDENȚI EVALUATORI

În perioada 7-14 iulie va fi organizată, în format fizic, cu sprijinul Agenției Române de Asigurare a Calității în Învățământul Superior (ARACIS), o sesiune de formare a studenților în domeniul asigurării externe a calității în învățământul superior. 📚

💡 Scopul este de a le oferi pregătirea necesară în vederea dobândirii calității de student evaluator ARACIS și participării la misiunile de evaluare derulate de către agenție. Astfel, studenții își vor dezvolta cunoștințele în domeniu și va crește implicarea lor în acest proces.

Înscrierea pentru acest eveniment se face completând formularul din linkul de mai jos, până cel târziu la data de 30 iunie 2022, ora 23:59.

🔗 Link Formular: https://forms.gle/8v4qD3c1zZuou9v7A

📍 Sesiunea se va desfășura în format fizic, în cadrul Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București (USAMV). Cazarea și masa pe perioada sesiunii de formare sunt asigurate de ARACIS, în campusul USAMV.

❗ Menționăm că disponibilitatea participanților pe durata întregii sesiuni este obligatorie! De asemenea, se recomandă participarea unor studenți care au experiență în domeniul reprezentării studențești.