Departamentul Educațional al UNSR caută voluntari!

Departamentul Educațional al Uniunii Naționale a Studenților din România a dat stratul noilor recrutări în perioada 13-23 decembrie 2022.

Departamentul Educațional se definește prin dedicare, hărnicie, dinamicitate, implicare și devotament, urmărind interesele, nevoile și preferințele elevilor și studenților din toate mediile de învățământ. De asemenea, se ocupă cu informarea tuturor studenților și elevilor cu privire la cele mai noi decizii luate de Ministerul Educației, cât și a tuturor organelor de decizie cu privire la mediul de învățare; se asigură că toți studenții și elevii își cunosc drepturile și le oferă constant informații noi despre programe și activități cu care aceștia își pot ocupa timpul liber.

Ca domeniu de activitate, acesta este împărțit în 5 subdepartamente:

 1. Subdepartamentul Research
  După cum îi spune și numele, acest subdepartament are rolul de a cerceta și urmări orice știre sau anunț nou transmise de MEN, MTS, CNFIS, ARACIS cu scopul principal de a observa modificările din mediul universitar, educațional, tineret.
 2. Subdepartamentul Învățământ Preuniversitar
  Acest subdepartament se axează pe grupul mediului preuniversitar și urmărește fiecare amănunt sau modificare adusă mediului de învățare, asigurându-se că toți elevii sunt informații, iar deciziile luate nu fac apel la încălcarea drepturilor lor.
 3. Subdepartamentul Învățământ Universitar
  Pentru fiecare student nou ajuns pe băncile facultății, mediul universitar pare a fi unul greu de înțeles, având un sistem diferit față de cel preuniversitar, iar rolul acestui departament este de a acorda sprijin studenților la început de drum, le pune la dispoziție orice informație cu privire la ierarhizarea conducerilor facultăților, informații despre orice fișă trebuie completată, realizând astfel un mediu facil integrării lor.
 4. Subdepartamentul Redacție
  După publicarea noutăților, acest subdepartament are rolul de a comprima informația și de a o face accesibilă și pe înțelesul oricărui elev sau student.
 5. Subdepartamentul Oportunități Studențești
  Felul în care elevii și studenții își petrec timpul liber a reprezentat întotdeauna pentru Departamentul Educațional o arie de interes, care a încercat de fiecare dată să aducă idei noi și distractive, care să îi atragă pe toți. Acest subdepartament se ocupă cu organizarea taberelor, a proiectelor Erasmus, concursuri finanțate, proiecte la DJST, și multe altele.

Dacă munca și pasiunea noastră reprezintă un etalon pentru tine, te așteptăm să ni te alături! Nu ezita! Cu toții avem nevoie de oameni care să fie alături de întreaga comunitate educațională din România!

Pentru a te înscrie, accesează următorul link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScK2aUCnIz5390A53NgNsTxM5WyTxtdFE08dffiez2YsHxDKA/viewform

Autori

+ posts