Training Studenți Evaluatori ARACIS 2021

Ești student, ai experiență în reprezentarea colegilor tăi din universitate sau facultate și vrei să participi la misiuni de evaluare externă a calității derulate de către ARACIS în toate universitățile de stat și private din România?

Cu sprijinul Agenției Române de Asigurare a Calității în Învățământul Superior (ARACIS), va fi organizat, în format hibrid, un training care va dovedi dacă ai sau nu ce trebuie pentru această responsabilitate.

Înscrierea pentru participarea la training se face completând un formular, până cel târziu la data de 19 februarie 2021, ora 23:59. Locurile sunt limitate, astfel încât participanții vor fi selectați pe baza aplicațiilor și a experienței în reprezentarea studențească.

Trainingul va fi compus din două părți:

  1. Sesiunea online, din perioada 26-28 februarie, care va acoperii partea teoretică și va culmina de un test de departajare.
  2. În cazul în care ai trecut de test, vei lua parte la sesiunea practică, care va avea loc în cadrul Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București (USAMVB), în una dintre cele două serii (1-4 martie, respectiv 4-7 martie).

Repartizarea în una dintre cele două serii se va face în mod aleatoriu, cu asigurarea respectării normelor de distanțare socială și igienico-sanitare în vigoare.

Din această cauză, menționăm că disponibilitatea participanților în perioada 1-7 martie este obligatorie.

Acest proiect nu percepe taxe de participare, iar masa și cazarea sunt asigurate de către ARACIS și Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București (USAMVB), în Campusul USAMVB (Bd. Mărăști nr. 59).

Autori

Director Departament PR | + posts

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *