Spacehack revine! 24 de ore pentru un Challenge | Hackathon online @4MAYO

4,48 miliarde de persoane folosesc Social Media, peste jumătate din planetă. Domeniul de „Influencer marketing” a ajuns la peste 13 miliarde de dolari în 2021. Acestea sunt doar 2 dintre motivele ce ne-au determinat să lansăm challenge-ul din acest an, împreună cu partenerii noștri de la @Hootsuite.

Spacehack este un concurs de programare, un hackathon, aflat la a doua ediție, ce durează 24 de ore și se desfășoară 100% online. Acesta este organizat de 4MAYO, creatorii de context și conținut pentru comunitatea IT, împreună Hootsuite, Luxoft și FintechOS.

Perioada de desfășurare este 6-7 Noiembrie, iar la fel că în ediția precedentă, poți să îți formezi o echipă de până la 3 persoane. Dar înainte de asta, haide să îți prezentăm challange-ul din această ediție.

„Social Media Recommendation app”, cam așa sună acesta, iar ca să îți dăm și câteva detalii, putem să îți spunem că pe parcursul hackathon-ului vei avea la dispoziție un set de date cu postări de pe diferite platforme sociale (Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn) cu diferite informații despre fiecare (număr de like-uri, număr comentarii, etc.). Rolul echipei tale va fi de a găsi o nevoie pentru diferitele tipuri de utilizatori de social media și de a realiza o aplicație prin care să oferi recomandări pentru aceștia. Un exemplu foarte simplu poate fi frecvența postărilor.

Dacă nu ai deja o idee despre ce aplicație ai putea realiza sau te sperie puțin partea de recomandări, nu trebuie să îți faci foarte multe probleme, mentorii de la Hootsuite și din comunitatea 4MAYO vor fi alături de tine pentru a te ajuta în tot procesul prin care vei trece, de la definirea ideii până la sfaturi pentru un pitch reușit. Iar ca să fie lucrurile și mai relaxate, poți folosi orice tehnologie îți dorești, fie că o stăpânești, fie că vrei să o încerci pentru prima oară la hackathon.

Pe lângă întreaga experiență prin care îți poți dezvolta abilitățile, social network-ul și portofoliul, poți câștigă și o mulțime de premii, de aproape 3 ori mai mari decât la ediția precedentă. În acest an suma premiilor oferite de Hootsuite depășește 1600 de euro, iar pe langa cele 3 locuri, vor fi de asemenea și 3 premii speciale.

Ce îți mai rămâne ție de făcut? Să îți construiești echipa de până la 3 persoane și să te înscrii aici până pe 3 Noiembrie. Desfășurarea va avea loc, cum îți spuneam, online, pe platformele Zoom și Discord.

         Ești gata să rezolvi challenge-ul din acestă ediție? Echipa de organizare va fi alături de tine pe tot parcursul concursului și îți va asigura atât un mediu productiv cât și activități de relaxare. După ce te-ai înscris, alătură-te evenimentului de pe Facebook sau LinkedIn (în funcție de platforma preferată) și scrie-ne dacă ai orice fel de întrebare pe oricare din platformele Instagram, YouTube, LinkedIn și Facebook.

Le mulțumim de asemenea partenerilor de la Hootsuite, Luxoft și FintechOS pentru că susțin acest eveniment și tuturor partenerilor media.

Ne vedem la Hackathon? Înscrie-te aici.

Autori

+ posts