Aplicația „BAC de 10”

unsr-aplicatie-bac

Un exemplu de: Așa da! Andrei Ilie din Adjud a creat aplicația „BAC de 10”.

”BAC de 10 – Învață pentru BACALAUREAT de pe telefonul tău!” este o aplicație gratuită, pe care colegii lui Andrei o folosesc deja. Andrei, spune că elevii economisesc timp prin folosirea aplicației și mărturisește că nu îl atrage ideea de a studia în străinătate deoarece ”se poate face performanță și în România dacă vrei”.

Pasionat de IT, Andrei a creat aplicația pentru Android, ”BAC de 10”, după ce a constatat că pierde mult timp să își caute materialele pentru examen. A decis astfel să le centralizeze, venind în ajutorul tuturor liceenilor care susțin Bacalaureatul. Aplicația conține materia și variantele de BAC din 2009, dar și subiectele din anii trecuți atât de la simulări, cât și de la examenul de Bacalaureat propriu-zis și din sesiunile speciale.

”Soft-ul utilitar despre care vorbim are o interfață simplă și ușor de folosit, fără a fi prea încărcată și este accesibilă pe toate telefoanele care au android, este gratis, așa că toate tipurile de persoane o pot folosi fără nicio grijă, oriunde doresc”, explică Andrei.Andrei a început să lucreze la aplicație la începutul lunii ianuarie și a actualizat-o permanent. Într-un interviu pentru SparkNews.ro, Andrei anunță că, vineri, 25 ianuarie, lucrează la un ultim update.

Pe de altă parte, Andrei mărturisește și ce vrea să facă după ce va termina liceul. Este olimpic național la TIC și a obținut două medalii de argint, precum și o mențiune, anul trecut.”Îmi doresc ca proiectul BACde10 să evolueze frumos și să ajute cât mai mulți elevi, să primească cât mai mult feedback din partea profesorilor și al elevilor, să primesc sfaturi ce țin de acest proiect și care l-ar putea face mult mai util pentru elevi”, spune Andrei. Andrei dorește să își continue studiile la Politehnica, Automatică iar Uniunea Națională a Studenților se bucură să vadă elevi ce se implică în dezvoltarea educațională din România.

Andrei Ilie, te așteptăm la Politehnică, semnat o întreagă Federație!

Autori

+ posts

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *