Bucurie pentru studenți: 190 de Universități au lansat cursuri online gratuite.

unsr-cursuri-online-universități-lume

Ai simțit vreodată nevoia de a învăța ceva, dar nu și dorința de a sta într-o sală de curs? Ei bine, norocul și confortul propriei case sunt acum de partea ta. Aproape două sute de Universități din lume au pus la dispoziție 600 de cursuri online gratuite. Așa că, dacă ai chef să afli ceva nou din domenii care te pasionează….acum vei putea face asta mai ușor.

Studenții pot urma acum 600 de cursuri online, gratuite, oferite de peste 190 de Universități din întreaga lume. Aceste lecții sunt numite MOOC (Massive Open Online Courses) – adică o serie de cursuri online cu deschidere către publicul larg.

Universitățile au anunțat lansarea lecțiilor online, fiind pe mai multe domenii de interes pentru studenți, cum ar fi: Știința Calculatoarelor, Matematică, Programare, Informatică, Educație, Medicină , Afaceri, Dezvoltarea Personală, Inginerie, Artă și Design, cât și Știință.

Pentru a avea o imagine cât mai clară despre ofertele disponibile îți împărtășim câteva titluri ale unor domenii:

Informatică

Programare

Științe

Sănătate și medicină

Inginerie

Afaceri

Educație

Lista completă a cursurilor o puteți găsi aici: https://www.classcentral.com/report/new-courses-october-2018

Multe dintre aceste cursuri nu au o dată limită și nici nu trebuie urmat un orar anume, lecțiile fiind concepute pentru a învăța singur.

Autori

+ posts

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *