Tipuri de oameni în izolare

unsr-articol-blog-carantina

De cele mai multe ori site-urile dedicate studenților vă spun ce tipuri de oameni ȋntȃlniţi ȋn facultate, la cămin, ȋn viaţă. Pentru a fi în spirit cu situația recentă în care ne-am trezit cu toții am pregătit câteva tipologii din carantină.

  • Introvertitul

Cu toţii ştim acea persoană care stătea mai retrasă ȋntr-un colţ la facultate şi care prefera vineri seara să se uite la un film bun sau să citească o carte. Pentru aceste persoane nimic nu s-a schimbat, poate sunt doar puţini şocaţi că modul lor de viaţă se numeşte acum carantină.

  • Extrovertitul

Opus introvertitului, el este cel care-și sună toţi prietenii, chiar de mai multe ori pe zi. Odată sufletul petrecerii şi al grupului, acum trebuie să se mulţumească cu excursiile prin camerele din casă.

  • Spiritualul

Trecem acum la lucruri mai profunde, căci spiritualul este cel care ne spune tuturor că există un motiv pentru această răsturnare de situaţie. El foloseşte acest timp pentru a se regăsi pe sine şi pentru a căuta un sens tuturor acestor ȋntȃmplări. Deci, să nu-l deranjăm!

  • Pragmaticul

El este cel care-şi aduce aminte de hobby-urile de mult uitate şi mai adaugă ȋncă alte cinci noi. Avem doar atât de mult timp care nu trebuie irosit.

  • Germofobul

Acest tip de peroanebau o teamă patologică de murdărie sau de contaminare, în acestă perioadă această frică începe să se agraveze.

  • Nepăsătorul

Genul ala de persoană care nu crede că tot ceea ce se petrece este real și ar face orice numai să iasă din casă. Nu ascultă recomandările autorităților și pune în pericol viața celor din jur.

Pentru a afla și despre alte tipologii te îndemn să vizionezi acest mic video. 🤗

În orice categorie te-ai ȋncadra nu uita că este o perioadă grea pentru toţi şi doar dacă vom fi uniţi ca societate și ne vom bucura din nou de normalitate.