Throwback Thursday? Mai mult un ”throw me back here”

În scurt timp va începe un eveniment care ne e drag, pentru că ne amintește de anii aceștia frumoși pe care trebuie să îi trăim din plin! Studențiada este despre noi și despre lucrurile pe care le putem face împreună, despre nevoia de creștere și de comunicare, de socializare și de distracție!
Anul acesta poate e diferit, poate ne-a lăsat cu întrebări și cu doruri, dar nevoie de socializare și de legăturile cu alți oameni e la fel de mare sau poate chiar mai mare, de aceea evenimentul va avea loc, dar adaptat.
Anul acesta tema este educația, pentru că, oricare ar fi condițiile, învățarea e ceva ce nu ar trebui niciodată oprit.
De dragul altor vremuri mai bune, vă lăsăm o comparație între atunci și acum, asigurându-vă că nu sunteți singuri în asta și că vom trece peste împreună!

Zilele trecute mulți dintre noi am avut printre amintirile de la Snapchat și Instagram poze cu Studențiada de anul trecut. Și ce mai #RevolutiON au fost activitățile de atunci. Acum lucrurile stau puțin diferit.

Petroșani

Anul trecut am deschis evenimentul cu câteva ieșiri în stradă pentru a comemora cei 30 de ani trecuți de la Revoluția din 1989. Acum e mai safe să stăm în casă, dar asta nu înseamnă că vă furăm bucuria Studențiadei.

Dacă anul trecut, Craiova era pusă pe treabă într-un Treasure Hunt, acum toți vânăm butonul de Leave imediat ce auzim profii spunând ”La revedere!”

Liga Studenților din Centrul Universitar Ploiești

Deși am fi preferat să ne vedem față-n față la training-urile și discuțiile organizate în cadrul Studențiadei, noi ne bucurăm să vă vedem și prin good not-so-old friend Teams. Măcar ne vedem, așa-i? 

Asociația Studenților în Științe Exacte din Universitatea de Vest din Timișoara
Liga Studenților din Universitatea “Eftimie Murgu” din Reșița
Vio (dreapta) și Costel (stânga)

Anul trecut pe vremea asta, politehniștii din București se ascundeau de frig și se încălzeau cu o porție bună de râs alături de Vio și Costel, la un mic stand-up bine primit printre teste și parțiale. 

București

Știm că aveți cursuri la care dați Teams-ul pe mut și muzica la maxim, nu vă ascundeți. De dragul pasiunii comune pentru muzică, vă lăsăm să vă amintiți sau imaginați cât de bine sunau corzile la Seara Chitarelor.

București

Anul trecut prietenii noștri din întreaga țară au deșfăsurat o activitate comună, foarte dragă multora dintre noi: ecologizarea campusurilor.

”Lasă natura să-ți fie profesor,” spunea William Wordsworth. Citatul fiind în ton cu tema de anul acesta, noi credem că e important să avem grijă de natura care ne înconjoară, ca și ea să poată avea grijă de noi.

Organizația Studenților din Facultatea de Automatică, Calculatoare și Electronică

Altă activitate favorită a studenților e, fără să ne fofilăm, ieșitul la o bere rece cu colegii, în weekend, când poți spune în final ”am scăpat și săptămâna asta, încă câțiva ani și termin de tot.” Anul trecut, Craiova a spus asta la un mic campionat de beerpong.

Deși poate ducem dorul acestor activități, suntem convinși că și anul acesta se vor întâmpla o mulțime de lucruri frumoase. Și poate, peste ani, le vom povesti prietenilor noștri mai mici sau copiilor că spiritul studențesc nu poate fi doborât nici măcar de pandemie!

Dacă te-am convins, urmărește evenimentul pentru a vedea ce activități vor fi în acest an, dacă nu te-am convins, vezi programul pentru a te convinge că împreună putem face și această studențiadă memorabilă!

https://fb.me/e/1GPdyxaWG?ti=wa

Autori

+ posts
+ posts

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *