Studenți de succes – GEORGE HOBJILĂ

 

Cei mai mulți dintre noi nu ne gândim niciodată că un sport ne-ar putea defini întreaga viață, că un sport pe care îl practici în timpul liber ar putea ajunge pe primul loc .

     Acest lucru l-a demonstrat George Hobjilă, student la Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași, Facultatea de Mecanică, care ne spune că pentru el, ”Taekwondo este tot”

George, a început să practice Taekwondo la vârsta de 6-7 ani după ce părinții lui i-au deschis porțile spre lumea sportului.După mai multe încercări s-a oprit la  acest sport și a început să performeze până când și-a atins scopul.    

Astăzi este unul dintre cei mai buni sportivi care a reprezentat România la Universiada de la Napoli din 2019 ,și la multe alte concursuri naționale și internaționale, este purtător al centurii negre ,și nu în ultimul rând un arbitru și instructor foarte bun la o vârstă foarte fragedă .

      Dacă doriți să  aflați mai multe despre pasiunea lui pentru sport  vă invit să urmăriți interviul acordat de către George pe pagina noastră de Instagram .

Autori

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *