Sesiunea de formare a studenților evaluatori ARACIS, 08-13 septembrie 2019

În perioada 8-13 septembrie 2019 va fi organizată la București, cu sprijinul Agenției Române de Asigurare a Calității în Învățământul Superior (ARACIS) și al Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară din București (USAMVB), o sesiune de formare a studenților în domeniul asigurării externe a calității în învățământul superior. Această sesiune de formare are ca scop pregătirea studenților în vederea participării acestora la misiunile de evaluare derulate de către ARACIS, pentru a dezvolta cunoștințele studenților și organizațiilor studențești privind asigurarea calității și pentru a crește implicarea studenților în cadrul acestui proces.
Acest tip de sesiune de formare este unul dintre cele mai importante și mai complexe derulate pentru studenții reprezentanți, abordând elemente ce țin de managementul și calitatea învățământului universitar, astfel că se recomandă participarea unor studenți care deja au experiență în domeniul reprezentării studențești si este dedicat tuturor studenților (licența,master,doctorat).
Înscrierea pentru acest eveniment se face completând acest formular, până cel târziu la data de 23 august 2019, ora 23:59:59. Locurile sunt limitate, astfel încât, participanții vor fi selectați pe baza aplicațiilor (cu alte cuvinte, completați cu răspundere formularul!).
Cazarea și masa pe perioada sesiunii de formare sunt asigurate de ARACIS și Universitatea de Științe și Medicină Veterinară din București (USAMVB), în Campusul USAMVB (str. Mărăști nr. 59), unde va avea loc și sesiunea de formare.

Datele cu caracter personal înscrise în acest formular vor fi colectate și utilizate în conformitate cu prevederile Regulamentului (UE) 679/2016 (GDPR), doar pentru a oferi accesul participanților la facilitățile sesiunii de formare.
Aici aveti linkul pentru inscriere https://forms.gle/e3MqKRbavWCF9qor5

Autori

+ posts

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *